Evenemangskalender

Vinlunch på Pomeranshuset

21 apr 2018

En Vinlunch på Pomeranshuset är mer än en lunch. Det är hela upplevelsen med goda smaker från mat och vin uppblandat med sorlet från upprymda människor tillsammans i den varma och gemytliga stämningen som blir inne i orangeriet. Kaminen brinner och stearinljusen är tända och bland citrus och olivträden njuter ni en långlunch, för dig själv eller med dina vänner.

I Vinlunchen ingår en förrätt som består av en italiensk antipasti, oliver, bröd och olivolja, en varmrätt som utgörs av en pastarätt lagad enligt italienska traditioner, ett glas vinöl/alkofritt, kaffe + chokladtryffel fr Piemonte. Pris 295kr för Vinlunch Classico. Uppgradera er Vinlunch till en 'Esclusivo' eller en 'Ottimo', då ingår som avslutning en ostbricka samt valfritt kaffe. I Ottimo ingår dessutom ett glas Prosecco samt 1 glas exklusivare vin till maten. Pris 375 kr resp 535 kr. Ni behöver inte förboka alternativ, vi berättar för er när ni kommer och ni bestämmer därefter.
Vegetariskt samt glutenfritt alternativ finns

Vi har 30 sittplatser och vi rekommenderar att ni bokar bord till någon av våra sittningar;
kl 12, kl 14 eller kl 16. Vi håller öppet till ca kl 18. Självklart går det också att bara droppa in och i mån av plats slå sig ner. Slå mig en signal om du vill boka eller har frågor 072 535 9070 eller maila till info@pomeranshuset.se

Butiken är uppfylld och håller öppet så du kan handla hem italiensk deli eller något från vårt presentsortiment. Ett uppskattat presenttips är en Delilåda från Pomeranshuset med våra italienska specialiteter.

Välkommen till en mysig vårlördag i Pomeranshuset//Fru Pomerans å co.

Läs mer
VINMÄSSA med kulinariska tilltugg

11 maj 2018

Tredje året i rad och vi gör det igen!
VINMÄSSA på Pomeranshuset
Vinmässan pågår mellan kl 11-18 och är drop in.
Mässvärd under dagen är Johan Gavellin från Vingruppen AB. Tillsammans med honom dukar vi upp ett axplock av deras italienska viner i Pomeranshuset där några av dem kommer få ta plats i vår vinlista i sommar. Mässborden kommer visa upp ett flertal kategorier såsom prosecco, rosé, vitt, rött och sött. Till de olika kategorierna viner erbjuds ni utvalda italienska tilltugg och smakprover. Eventet bygger på en mingelstil och vi hoppas att värmen och solen har kommit så att man kan slå sig ner ute på terassen. Ett antal platser kommer finnas inomhus. Vin-och tilltuggs biljetter köper ni på plats.

Självklart serverar köket fullständiga maträtter och delirätter.Läs mer

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa