5 av 41  

Bello Venerdi - Sköna Fredag på Pomeranhuset

21 aug 2015

Kl 18-22
'Sköna Fredag' är kvällen man kan njuta en flerrätters middag på Pomeranshuset. Menypaket:
Aperitivo med tilltugg (Aperol spritz eller alkoholfritt alt), en blandad generös antipasti, en bit parmigiana di zucchini, focaccia, en varm pastarätt, kaffe och tiramisù 495 kr

Ni har även möjlighet att äta något från vår smårättersmeny (Bruschetta, ost- och charktallrik mfl) eller bara ta ett glas eller en kaffe.

Middagsgäster boka gärna bord. Sköna Fredag genomförs ute på kalkstensterassen under segelduk, ta med en varm tröja. Ett 20 tal platser finns inomhus i Pomeranshuset och är också möjliga att boka, först till kvarn på dessa.

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa