3 av 41  

Aperitiviafton på Pomeranshuset kvällens gäst Elisabetta De Strobel.

12 aug 2015

Kl 18-22

Aperitivi på Pomeranshuset är tänkt som ett av sommarens njutfulla ögonblick. Onsdag kvällar hela sommaren samlas vi på Pomeranshusets kalkstensterass i kvällssolen. Trädgårdsbaren serverar Italiens mest serverade drink; Aperol Spritz, iskall Prosecco, rött och vitt vin, italiensk birra, sicilansk lemonad mm. Aperitivibaren serverar italienska delikatesser som ost, chark, inläggningar, oliver, bröd och röror.

Kvällens gäst är min kära återkommande vän Elisabetta från Verona. I år lagar hon en 'Risotto con tastasal'.
En Aperitivi kostar 250 kr och inkluderar en tallrik italienska delikatesser och tillbehör + smak av Elisabettas risotto con tastasal. Boka gärna bord.

Tänk på att APERITIVIN genomförs utomhus på terassen, ta gärna med en varm tröja eller regnkläder. Filtar finns och en segelduk finns uppspänd över en del av terassen, dock inte över samtliga sittplatser.

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa